kollektvet hösten 2010

kollektvet hösten 2010

onsdag 13 oktober 2010

Ledig onsdag, och jag har börjat ta itu med omtentan i socialpolitik! Har skrivit 1 av 4 frågor innan kl elva, sen körde jag fast lite på argumentationen för privatiseringar inom välfärden. Vilket blev den perfekta ursäkten för lite...

Seeeveenth heaaven!!!

Idag verkar avsnittet handla om lärare. Såhär i första reklampausen har Lucys lärare ätit upp hennes lunchpaket (oh no she didnt!), Simon sett en lärare knuffa till en pappa som var aggressiv mot sin son, och blivit tvungen att vittna mot läraren trots att han inte ville. Inte i en rättsal alltså, utan på förhöret med den kvinnliga svarta rektorn (jajamen, tänk inte att Seventh heaven inte tänkt på etnicitetsperspektivet)

Den gravida fembarnsmamman har ett pregnancyproject att lära sig spela piano, och fick träffa sin nya pianolärare för första gången, en mörk lång man med en skjortknapp uppknäppt - var ska det sluta? Ska han försöka kyssa henne på pianobänken, varpå hon vänligt men bestämt tackar nej och förklarar att hon älskar sin man och är honom trogen?



Ja, ungdomar, vi har mycket att lära från denna underbara, kristna, konservativa moralkaka varje morgon kl 11-12 varje förmiddag på kanal 5.

/Linn

1 kommentar: